Informationsteknologi C – Enkeltfag som fjernundervisning

På EUC Nordvestsjælland | online kan du læse en lang række enkeltfag som fjernundervisning. Hvis du mangler et bestemt fag på et bestemt niveau for, at komme ind på en uddannelse, eller blot har behov for at styrke dine kompetencer inden for et bestemt fagområde, kan du læse enkeltfag online uanset hvor du befinder dig – bare du har internetadgang.

Fakta om Informationsteknologi C som online enkeltfag

I faget Informationsteknologi C kommer du til at gå i dybden med IT systemer, database og databehandling.  Vi skal også kigge nærmere på de forskellige dokumentformater. Du skal også lære om både implementeringsprocessen og forandringsprocessen ved implementering af forskellige IT systemer i virksomheden.

Du arbejder i dit eget tempo og tilmelder dig blot til eksamen når du er klar.

Niveau C
Type Erhvervsuddannelse (EUD)
Varighed 2-4 uger efter eget valg (dog 3 uger for en eux-elev uanset forudgående kendskab)
Adgangskrav 9. klasse samt forudsætninger på Informationsteknologi D niveau
SU berettiget Nej
Eksamen Mundtlig
Undervisningsform Online
Pris Kr. 1.800
Opstart Hver mandag hele året

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med valg af fag og niveau, er du velkommen til at kontakte studievejleder Pia Holst Hansen på telefon 72 29 01 61.

Sådan foregår Informationsteknologi C enkeltfag

Informationsteknologi C online indledes med et online introduktionsmøde mandag kl. 20.00 i den første undervisningsuge. Her møder du dine studiekamerater og din onlineunderviser. På introduktionsmødet bliver forløbet gennemgået og du bliver vist rundt i dit nye online klasselokale.

Efter introduktionsmødet er du ikke i tvivl om, hvad du skal læse, hvilke opgaver du skal løse, hvor du finder undervisningsmaterialerne eller hvor du kan hente råd og vejledning i løbet af uddannelsen.

På alle vores onlineuddannelser anvender vi udelukkende online undervisningsmaterialer, i form af onlinebøger og undervisningsvideoer. I løbet af uddannelsen vil du skulle fremlægge et antal opgaver online for din underviser. Du skal på intet tidspunkt møde ind på skolen i løbet af uddannelsen – alt er online. Forløbet afsluttes med en onlineeksamen.

På forløbet arbejder du helt i dit eget tempo og du bestemmer derfor selv, hvor lang tid du vil være om at tage faget. Så snart du og din underviser mener du er klar til eksamens tilmelder du dig blot til den afsluttende prøve. Vejledende varighed for Informationsteknologi C online er 2 uge, men du må gerne bruge mere tid – dog maximum 4 uger. Bemærk at varigheden for en eux-elev er på 3 uger uanset forudgående niveau. Når du er onlinestuderende på EUC Nordvestsjælland står vores onlineundervisere til rådighed stort set hele tiden – også om aftenen og i weekenden. Det betyder, at uanset om du vælger at studere om dagen, om aftenen eller i weekenden, både har adgang til alt undervisningsmateriale via dit online klasselokale, men også adgang til en onlineunderviser, som kan hjælpe og vejlede dig, når du har behov for det.

Tilmelding til Informationsteknologi C enkeltfag som fjernundervisning

Vi starter løbende nye hold op. Stort set hver uge starter et nyt Informationsteknologi C online hold, så du kan tilmelde dig præcis på det tidspunkt, som passer dig bedst. Du tilmelder dig til Informationsteknologi C online forløbet her:

Tilmelding til Informationsteknologi C enkeltfag online

Læs IT enkeltfag
som fjernundervisning

Onlineuddannelse er for dig, der ikke har tid, lyst eller mulighed for, at deltage i undervisning på traditionel vis, hvor du skal møde ind på skolen hver dag fra 8-16

  • Ingen transport til og fra skole

  • Undervisning når det passer dig

  • Pas et job ved siden af

  • Lav opgaver når børnene sover

  • Arbejd i dit eget tempo

  • Adgang til undervisning 24/7 365

  • Læs mens du er i udlandet

Onlineuddannelse og fjernundervisning på EUC Nordvestsjælland | online