Tilmelding til GF+ Kontor, Handel og Forretning
Adgangskrav: Afsluttet folkeskolen for mere end 12 måneder siden samt bestået Dansk og Matematik i 9. eller 10. klasse 
• Hvis du har STX, HF eller HTX skal du vælge EUS 5 uger
• Hvis du har HG, EUD eller EUX kan du ikke optages på GF+
• Hvis du ikke har bestået dansk eller matematik skal du til optagelsesprøve
• Hvis du er under 18 år skal du kontakte skolens studievejleder
• Læs øvrige optagelseskrav her på siden
Du kan sagtens starte på GF+ selv om du endnu ikke har fundet en læreplads
Du kan læse mere om SPS under "Vejledning" i menuen øverst på siden

Sådan tilmelder du dig til GF+ Online

GF PLUS er den direkte vej til en erhvervsuddannelse for dig der ikke er helt afklaret endnu og har afsluttet folkeskolen for mere end 26 måneder siden. Afklaringsforløbet er på 10 uger. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Alle som har afsluttet folkeskolen og bestået dansk og matematik på mindst 9. klasse niveau og erklæret uddannelsesparat, har mulighed for at blive optaget på GF+. Hvis du er under 18 år på starttidspunktet, skal du kontakte skolens studievejleder for at høre nærmere om dine muligheder for GF+.

Du kan optages på GF+ hvis du:

 • har bestået dansk og matematik på min. 9. klasse niveau
 • er uafklaret  i forhold til uddannelsesvalg
 • har faglige udfordringer
 • tidligere har været påbegyndt EUD GF2 men ikke gennemført – og ikke har brugt 3 uddannelsesklip
 • har behov for opkvalificering af kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for, at du kan få det fulde faglige udbytte af undervisningen på GF2
 • ikke har en positiv oplevelse med at gå i skole
 • hvis du har dansk som andetsprog og vil have svært ved at opfylde overgangskravene på GF2 på grund af sproglige barrierer, f.eks. faglig forståelse
 • har været væk fra skolesystemet længe, og vil have svært ved at opfylde overgangskravene på GF2

Du kan ikke optages på GF+ hvis du:

 • har gennemført en ungdomsuddannelse (STX, HTX, HF, HHX, EUX, EUD, HG)
 • har gennemført EUD GF2
 • tidligere har været påbegyndt GF1
 • tidligere har været påbegyndt GF+
 • er i gang med eller har adgang til GF1
 • har haft adgang til, men har fravalgt grundforløbets første del for at begynde på grundforløbets anden del

Hvis du ikke kan optages på GF+

Hvis du ikke kan optages på GF+ i henhold til ovenstående punkter, men gerne vil have erhvervsuddannelsens grundforløb, skal du tilmelde dig direkte til EUD GF2 eller EUX GF2. Kontakt gerne vores studievejledning, hvos du har spørgsmål eller ønsker vejledning om dine uddannelsesmuligheder.

Har du ikke bestået matematik i folkeskolen?

Hvis du ikke har bestået matematik på min. 9. klasse niveau og gerne vil ind på GF+ eller EUD GF2, kan du enten tage matematik på FVU trin 2 på et VUC center eller som enkeltfag på en handelsskole eller komme til optagelsesprøve hos os i Holbæk.

Hvis du er under 18 år

Hvis du er under 18 år på starttidspunktet, skal du kontakte skolens studievejleder for at høre nærmere om dine muligheder for GF+.

Vi starter nye hold op på GF+ hver uge hele året. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene, så du tilmelder dig blot det hold som passer dig bedst.

Vi skal blot have din tilmelding senest onsdag kl. 12.00 ugen før opstart. Bemærk at vi skal have tilsendt dokumentation for optagelseskravene senest torsdag kl. 20.00 ugen før opstart.

GF+ er et 10 ugers onlineforløb for dig der overvejer en erhvervsuddannelse inden Kontor, Handel eller Butik, men endnu ikke er helt afklaret. GF+ er også for dig der har behov for opkvalificering af dine erhvervsfaglige kompetencer, hvis du f.eks. har været væk for uddannelsessystemet i en periode og har behov for at genopfriske dine skolekundskaber.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen som onlinestuderende på GF+ på EUC Online.

En erhvervsuddannelse åbner mange døre til både det offentlige og det private erhvervsliv, hvad enten du vil arbejde i butik eller på kontor eller du vil arbejde med salg, marketing, administration, logistik, eventplanlægning, kundepleje eller noget helt andet.

Information om SPS

Som elev på EUC Online, har du mulighed for at modtage Special Pædagogisk Støtte (SPS) til dit uddannelsesforløb.

Har du en dokumenteret fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du adgang til SPS gennem vores SPS-konsulenter. Vores SPS-konsulenter kan hjælpe dig med støtte, vejledning og gode råd gennem din uddannelse, og dermed øge dine muligheder for at gennemføre forløbet med et godt resultat.

Hvis vi vurderer at du har behov for særlig støtte gennem forløbet f.eks. på grund af ordblindhed, indlæringsvanskeligheder, en form for angst eller andet som kan have indflydelse på din uddannelse, kan du blive tilknyttet SPS-konsulenten, som kan støtte og vejlede dig gennem din uddannelse.

Du er også velkommen til selv at kontakte SPS konsulenterne, hvis du gerne vil have en uformel snak om SPS og mulighederne.