Tilmelding til Enkeltfag Online
Adgangskrav for optagelse: Afsluttet folkeskolen
• Læs mere under “Adgangskrav og forudsætninger” til højre
Du skal lave én tilmelding pr. fag du gerne vil tilmeldes

Enkeltfag er ikke SU berettiget

Sådan tilmelder du dig til et online enkeltfag

Online enkeltfag er for dig der står og mangler et bestemt fag på et bestemt niveau for, at kunne starte på en uddannelse, eller blot vil have opfrisket din viden i et eller flere fag f.eks. inden du starter på en uddannelse. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om opstart på forløbet.

Du skal have afsluttet folkeskolen for, at kunne påbegynde enkeltfagsundervisning.

Der ud over er det en god idé, at du har forudsætninger svarende til faget på et niveau lavere end det du tilmelder dig. Det vil sige, at hvis du f.eks. tilmelder dig faget Afsætning C, skal du have forudsætninger svarende til Afsætning D.

Fag på C, D, E og F niveau
Prisen for ét enkeltfag er kr. 1.800,00 for det første niveau. For efterfølgende niveauer på samme fag er prisen kr. 400,00.

Fag på A og B niveau
Prisen for ét enkeltfag er kr. 2.400,00 pr. niveau.

Betalingen på alle online enkeltfag er bindende, hvis du melder fra efter opstart.

Vi starter nye hold op hver mandag året rundt. Du vælger blot den dag du ønsker at starte i tilmeldingsformularen til venstre. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Hvis du vil starte den førstkommende mandag, kan du tilmelde dig helt frem til tirsdag kl. 12.00 ugen før. Det vil sige, at hvis du ønsker at starte mandag i uge 35, skal du sende din tilmelding senest tirsdag i uge 34 kl. 12.00.

.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen som onlinestuderende på EUC Nordvestsjælland | Online.