Krav til din computer på vores onlineuddannelse

Det er vigtigt, at du har internetadgang under hele onlineuddannelsen, så du hver dag kan få adgang til dine online undervisningsmaterialer og modtage beskeder fra dine onlineundervisere.

  Tag onlineuddannelsen hjemmefra via din computer

Det betyder ikke noget om du arbejder på en computer eller en tablet, om det er Mac eller Windows, stationær eller bærbar – så længe du har adgang til internettet og kan koble dig på dit virtuelle klasselokale, kan du følge med i onlineundervisningen.

Bemærk dog at du til alle onlinemøder inkl. eksamen SKAL anvende en Mac eller en Windows-baseret computer – det gælder også i enkelte fag som f.eks. i Informatik og Erhvervsinformatik, hvor du skal arbejde med databaseprogrammer.

I forbindelse med din opstart på uddannelsen, modtager du login information til en skolelicens på Office 365 programpakken. Denne har du adgang til igennem hele din uddannelse på EUC Online. Informationen modtager du i E-boks.

I løbet af onlineuddannelsen skal bruge Word, Excel og PowerPoint fra Microsoft Office. Dels vil du blive undervist i Officepakken og dels skal disse programmer anvendes ved aflevering og onlinefremlæggelse af opgaver. Du kan også bruge Google Docs, Slides og Sheets eller OpenOffice.

Både dit virtuelle klasselokale og iBøgerne tilpasser sig til din enhed og skærmstørrelse, hvilket sikrer en optimal brugeroplevelse uanset om du anvender en computer, tablet eller smartphone.

 Webcam og headset til onlineundervisningen

Du skal have webcam og headset med mikrofon tilsluttet når du deltager i onlinemøder, onlinefremlæggelser og eksamen, så vi kan se og høre hinanden. Hvis din computer har en indgang til et såkaldt mini jack stik, kan du sagtens benytte dit headset fra din smartphone.

Til eksamen er det et krav at dit webcam er tilsluttet.

Læs når det passer dig

Onlineuddannelse er for dig, der ikke har tid, lyst eller mulighed for, at deltage i undervisning på traditionel vis, hvor du skal møde ind på skolen hver dag fra 8-16

  • Ingen transport til og fra skole

  • Undervisning når det passer dig

  • Pas et job ved siden af

  • Lav opgaver når børnene sover

  • Arbejd i dit eget tempo

  • Adgang til undervisning 24/7 365

  • Læs mens du er i udlandet

Onlineuddannelse og fjernundervisning på EUC Nordvestsjælland | online