Tilmelding til EUX Business Online GF2
Alderskrav: Min. 18 år på opstartstidspunktet
Adgangskrav: Bestået EUD GF2 eller EUX GF1 eller Dansk, Engelsk og Samfundsfag på C-niveau f.eks på HF enkeltfag.
• Hvis du kun har folkeskolen skal du tage EUD GF2 først
• Hvis du har en STX, HTX eller HF skal du vælge EUS 5 uger
//

Sådan tilmelder du dig til EUX Business online GF2

Den direkte vej til en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse på samme tid, for dig med EUX GF1 eller som har afsluttet folkeskolen for mere end 12 måneder siden. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Du skal have afsluttet og bestået EUX Business GF1 (grundforløb 1) eller afsluttet folkeskolen og bestået dansk og matematik på mindst 9. klasse niveau for mere end 12 måneder siden og erklæret uddannelsesparat, får at blive optaget på uddannelsen.

Herudover skal du have bestået Dansk C, Engelsk C og Samfundsfag C for at blive optaget på EUX Grundforløb 2.

Har du ikke bestået matematik i folkeskolen?

Hvis du ikke har bestået matematik på min. 9. klasse niveau og gerne vil ind på EUX Business GF2 online, kan du tage Matematik F som onlineforløb, inden du starter på EUX Business GF2 forløbet. Matematik F online enkeltfag har en varighed på mellem 3-10 uger afhængig af dine forudsætninger og din indsats på forløbet.

Har du ikke bestået Dansk C, Engelsk C eller Samfundsfag C?

Hvis du ikke har bestået et eller flere af fagene Dansk C, Engelsk C eller Samfundsfag C og gerne vil ind på EUX Business GF2 online, kan du tage dem som enkeltfag som onlineforløb, inden du starter på EUX Business GF2 forløbet. Hvert fag har en varighed på 3 uger.

Kontor
Hvis du vil arbejde med information, markedsføring, IT, spedition, shipping, administration og lettere økonomiopgaver, skal du vælge Kontor som studieretning.

Handel
Hvis du vil arbejde med salg, indkøb, logistik inden for business to business, skal du vælge Handel som studieretning.

Detail
Hvis du vil arbejde i butik eller varehus med opgaver inden for butiksoptimering og personlig salg herunder kundebetjening og kundevejledning, skal du vælge Detail som studieretning.

Event
Hvis du vil arbejde med planlægning, koordinering og markedsføring af kampagner, arrangementer og events, skal du vælge Event som studieretning. Du kan dog kun vælge Event som studieretning, hvis du har en underskrevet uddannelsesaftale om en event elevplads.

Vi starter nye EUX Business GF2 onlinehold op hver uge hele året. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Vi skal blot have din tilmelding senest torsdag kl. 12.00 ugen før opstart.

.

Vi glæder til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen på EUX onlineuddannelsen på EUC Nordvestsjælland | Online.