Tilmelding til EUX Business Studieåret Online
Alderskrav: Min. 18 år på opstartstidspunktet
Adgangskrav: Bestået EUX Business GF2
• Hvis du har en STX eller HF skal du vælge EUS 5 uger
• Hvis du ikke har bestået EUX GF2 kan du tilmelde dig her
//

Obligatoriske fag

  Dansk A
  Engelsk B
  Informatik B
  Markedskommunikation C
  Kulturforståelse C
  Erhvervsjura C

Du kan sagtens starte på EUX Studieåret selv om du endnu ikke har fundet en læreplads
Du kan læse mere om SPS under "Vejledning" i menuen øverst på siden

Sådan tilmelder du dig til EUX Business Studieåret

Den direkte vej til en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse på samme tid, for dig som har afsluttet og bestået EUX GF2. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Du skal have afsluttet og bestået EUX Business GF2 (grundforløb 2), får at blive optaget på EUX Business Studieåret Online. Du skal også være fyldt 18 år for at blive optaget på uddannelsen.

Har du ikke afsluttet EUX Business GF2?

Hvis du ikke allerede har en EUX Business GF2, kan du tage den online inden du går i gang med EUX Business Studieåret Online. EUX Business GF2 Online har en varighed på 20 uger og vi starter nye onlinehold op hver uge året rundt. Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Dit valg af valgfag, har ingen betydning for dit valg af hovedforløb. Efter EUX studieåret kan du nemlig søge læreplads (hovedforløb) inden for både Kontor, Handel, Detail og Event – uanset dit valg af studieretning på EUX GF2 og dit valg af valgfag på EUX studieåret.

Vi starter nye onlinehold op på EUX Business Studieåret 2 gange om året – i januar og i august. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Vi skal blot have din tilmelding senest torsdag kl. 12.00 ugen før opstart.

SPS står for specialpædagogisk støtte. Har du en dokumenteret fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du adgang til SPS gennem vores SPS-konsulenter. SPS skal sikre, at du kan uddanne dig på lige fod med andre, selv om du har en funktionsnedsættelse.

I forbindelse med din tilmelding kan du krydse af om du ønsker SPS under din uddannelse hos os. Så snart du er optaget på uddannelsen, vil vores SPS team kontakte dig omkring igangsætning af SPS.

Vi glæder til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen på EUX onlineuddannelsen på EUC Online.

Information om SPS

Som elev på EUC Online, har du mulighed for at modtage Special Pædagogisk Støtte (SPS) til dit uddannelsesforløb.

Har du en dokumenteret fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du adgang til SPS gennem vores SPS-konsulenter. Vores SPS-konsulenter kan hjælpe dig med støtte, vejledning og gode råd gennem din uddannelse, og dermed øge dine muligheder for at gennemføre forløbet med et godt resultat.

Hvis vi vurderer at du har behov for særlig støtte gennem forløbet f.eks. på grund af ordblindhed, indlæringsvanskeligheder, en form for angst eller andet som kan have indflydelse på din uddannelse, kan du blive tilknyttet SPS-konsulenten, som kan støtte og vejlede dig gennem din uddannelse.

Du er også velkommen til selv at kontakte SPS konsulenterne, hvis du gerne vil have en uformel snak om SPS og mulighederne.