Onlineelev hos EUC Nordvestsjælland

Hvis du allerede er startet på din elevplads, har et deltids- eller fuldtidsarbejde, skal passe børn og familie, eller af andre grunde ikke har mulighed eller lyst til, at skulle møde frem på en skole hverdag fra 8-16, er onlineuddannelse løsningen for dig. På EUC Nordvestsjælland udbyder vi onlineuddannelser hele året, så du kan blot springe på uddannelsen, når det præcis passer ind i dine planer. Se her hvilke onlineuddannelser vi udbyder og hvornår de starter.

At være onlineelev er meget anderledes end at være elev på traditionel vis, hvor du skal møde frem på en skole hver dag. Selve undervisningen er også anderledes og består både af onlinemøder og undervisningsvideoer. Du kan læse mere om onlineundervisninge her.

At være onlineelev kræver selvdisciplin

Hvis du tager en uddannelse online, skal du være i besiddelse af en god potion selvdisciplin. At være onlinestuderende betyder nemlig, at du tager uddannelsen hjemmefra via en computer. Når du er der hjemme kan der være mange fristelser i løbet af dagen, du skal forsøge at styre uden om. Det kan være daglige forpligtelser som rengøring, vask af tøj eller gode serier og film i fjernsynet, en ven der skriver på messenger eller en veninde der lige kommer forbi til frokost.

Du er ganske enkelt nødt til at sætte et vis tidsrum af til at læse og lave opgaver. Hovedreglen er, at hvis du tilmelder dig et fuldtidsstudie som onlineuddannelse, skal du påregne at bruge præcis samme tid om ugen, som hvis du gik på uddannelsen på en skole med fremmøde. Forskellen er blot at du selv har mulighed for, at planlæge hvornår du vil læse og lave opgaver når du tager uddannelsen som et onlineforløb.

Alle vores EUS, EUD og EUX forløb er fuldtidsuddannelse (37 timer).

Onlineuddannelse er den ultimative frihed

Når det så er sagt, er det jo den ultimative frihed at studere hjemmefra. Når du er onlinestuderende kan du nemlig helt selv planlægge, hvornår du vil læse og lave opgaver, idet du har adgang til alt undervisningsmateriale 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Du kan se her hvilke krav der er til din computer, når du er onlineelev og går på en af vores onlineuddannelser.

Husk du skal være studieaktiv

Når du er onlinestuderende på EUC Nordvestsjælland | online, stiller vi krav til din studieaktivitet. At være studieaktiv betyder, at du skal være aktiv deltagende i onlinemøder, aktiv i dit online klasselokale, følge forløbsplanen herunder læse alt det i onlinebøgerne du bliver bedt om, samt aflevere alle opgaver i løbet af uddannelsen, inden for de angivet afleveringsfrister.

Onlinevejledning om aftenen og i weekenden

På EUC Nordvestsjælland har vi gået skridtet videre og tilbyder hjælp og vejledning fra onlineundervisere om aftenen og i weekenden. Det betyder at uanset om du vælger at studere om dagen, om aftenen eller i weekenden, både har adgang til alt undervisningsmateriale via dit virtuelle klasselokale, men også adgang til en onlineunderviser, som kan hjælpe og vejlede dig, når du har behov for det.

Hvis du har flere spørgsmål om vores onlineuddannelser og det at være onlineelev, er du velkommen til at kontakte os.

Planlæg selv din undervisning

Onlineuddannelse er for dig, der ikke har tid, lyst eller mulighed for, at deltage i undervisning på traditionel vis, hvor du skal møde ind på skolen hver dag fra 8-16.

  • Ingen transport til og fra skole

  • Undervisning når det passer dig

  • Pas et job ved siden af

  • Lav opgaver når børnene sover

  • Arbejd i dit eget tempo

  • Adgang til undervisning 24/7 365

  • Læs mens du er i udlandet

Onlineuddannelse og fjernundervisning på EUC Nordvestsjælland | online