Tilmelding til EUS Online 5 uger

Tilmelding til EUS Online 5 uger 2018-12-19T08:47:00+00:00
  Tilmelding til EUS Online 5 uger
Adgangskrav for optagelse: HHX
• Hvis du har en STX eller HF skal du vælge EUS 10 uger
• Hvis du har 9./10. klasse skal du vælge EUD GF2
//

Sådan tilmelder du dig til EUS online 5 uger

Den direkte vej til en erhvervsuddannelse for dig med en HHX. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Alle med en Højere Handelseksamen (HHX) bliver optaget på uddannelsen.

Hvis du har en STX, HTX eller fuld HF skal du tilmelde dig til EUS online 10 ugers forløbet ved at klikke her.

Kontor
Hvis du vil arbejde med information, markedsføring, IT, administration og lettere økonomiopgaver, skal du vælge Kontor som studieretning.

Handel
Hvis du vil arbejde med salg, indkøb, logistik inden for business to business, skal du vælge Handel som studieretning.

Detail
Hvis du vil arbejde i butik eller varehus med opgaver inden for butiksoptimering og personlig salg herunder kundebetjening og kundevejledning, skal du vælge Detail som studieretning

Event
Hvis du vil arbejde med planlægning, koordinering og markedsføring af kampagner, arrangementer og events, skal du vælge Event som studieretning. Du kan dog kun vælge Event som studieretning, hvis du har en underskrevet uddannelsesaftale om en event elevplads.

Vi starter nye hold op hver mandag året rundt. Du vælger blot den dag du ønsker at starte i tilmeldingsformularen til venstre. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Hvis du vil starte den førstkommende mandag, kan du tilmelde dig helt frem til torsdag kl. 12.00 ugen før. Det vil sige, at hvis du ønsker at starte mandag i uge 35, skal du sende din tilmelding senest torsdag i uge 34 kl. 12.00.

.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen på EUS onlineuddannelsen på EUC Nordvestsjælland | Online.