Tilmelding til EUD Business Online GF2
Alderskrav: Min. 18 år på opstartstidspunktet
Adgangskrav: Bestået Dansk og Matematik i 9. eller 10. klasse
• Hvis du har en STX, HF eller HTX skal du vælge EUS 5 uger
• Hvis du ikke har bestået dansk eller matematik skal du til optagelsesprøve
//
Du kan sagtens starte på EUD GF2 selv om du endnu ikke har fundet en læreplads
Du kan læse mere om SPS under "Vejledning" i menuen øverst på siden

Information og frister om SU og lån

SU i december 2021

Vil du have SU udbetalt for december, skal du have søgt om SU senest 5. december kl. 23.59. Hvis du søger senere kan du ikke få SU for december.

SU-lån i december 2021

Vil du have SU-lån udbetalt for december, skal du godkende din låneplan senest tirsdag den 15. december kl. 23.59. Hvis du godkender senere kan du ikke få SU lån for december.

Efter disse deadlines, kan du ikke længere ændre i dine SU-forhold eller få støtte til 2021.

SU-lån til januar 2022

Vil du have SU-lån udbetalt til januar, skal du godkende din låneplan senest mandag den 20. december kl. 23.59. Hvis du godkender senere får du udbetalt lånet senere.

Sådan tilmelder du dig til EUD Business online GF2

Den direkte vej til en erhvervsuddannelse for dig med GF1 eller som har afsluttet folkeskolen for mere end 12 måneder siden. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Alle som har afsluttet og bestået EUD Business GF1 (grundforløb 1) eller afsluttet folkeskolen og bestået dansk og matematik på mindst 9. klasse niveau for mere end 12 måneder siden og erklæret uddannelsesparat til en onlineuddannelse, bliver optaget på uddannelsen. Du skal være fyldt 18 år for at blive optaget på uddannelsen.

Har du ikke bestået matematik eller dansk i folkeskolen?

Hvis du ikke har bestået matematik eller dansk på min. 9. klasse niveau og gerne vil ind på EUD Business GF2 online, har du mulighed for at komme til en optagelsesprøve på vores afdeling i Holbæk. Du kan se på forsiden hvornår næste prøve afholdes. Du kan også tage matematik på FVU trin 2 og dansk på FVU trin 4 på et VUC center eller tage fagene som enkeltfag på et VUC venter eller en handelsskole.

Har du en uddannelsesaftale med en virksomhed?

Hvis du allerede har en uddannelsesaftale med en virksomhed, kan du starter på EUD business GF2 uden af skulle opfylde ovenstående adgangskrav.

Handel
Hvis du vil arbejde med salg, indkøb, logistik inden for business to business, skal du vælge Handel som studieretning.


Detail
Hvis du vil arbejde i butik eller varehus med opgaver inden for butiksoptimering og personlig salg herunder kundebetjening og kundevejledning, skal du vælge Detail som studieretning


Kontor
Hvis du vil arbejde med information, markedsføring, IT, administration og lettere økonomiopgaver, skal du tage et EUX Business GF2 online, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Vi starter nye hold op hver uge hele året. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Vi skal blot have din tilmelding senest torsdag kl. 12.00 ugen før opstart.

SPS står for specialpædagogisk støtte. Har du en dokumenteret fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du adgang til SPS gennem vores SPS-konsulenter. SPS skal sikre, at du kan uddanne dig på lige fod med andre, selv om du har en funktionsnedsættelse.

I forbindelse med din tilmelding kan du krydse af om du ønsker SPS under din uddannelse hos os. Så snart du er optaget på uddannelsen, vil vores SPS team kontakte dig omkring igangsætning af SPS.

Vi glæder til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen på EUD onlineuddannelsen på EUC Online.

Information om SPS

Som elev på EUC Online, har du mulighed for at modtage Special Pædagogisk Støtte (SPS) til dit uddannelsesforløb.

Har du en dokumenteret fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du adgang til SPS gennem vores SPS-konsulenter. Vores SPS-konsulenter kan hjælpe dig med støtte, vejledning og gode råd gennem din uddannelse, og dermed øge dine muligheder for at gennemføre forløbet med et godt resultat.

Hvis vi vurderer at du har behov for særlig støtte gennem forløbet f.eks. på grund af ordblindhed, indlæringsvanskeligheder, en form for angst eller andet som kan have indflydelse på din uddannelse, kan du blive tilknyttet SPS-konsulenten, som kan støtte og vejlede dig gennem din uddannelse.

Du er også velkommen til selv at kontakte SPS konsulenterne, hvis du gerne vil have en uformel snak om SPS og mulighederne.