Tilmelding til EUD Business Online GF2
Alderskrav: Min. 18 år på opstartstidspunktet
Adgangskrav: Bestået Dansk og Matematik i 9. eller 10. klasse
• Hvis du har en STX, HF eller HTX skal du vælge EUS 5 uger
• Hvis du ikke har bestået dansk eller matematik skal du til optagelsesprøve
//

Sådan tilmelder du dig til EUD Business online GF2

Den direkte vej til en erhvervsuddannelse for dig med GF1 eller som har afsluttet folkeskolen for mere end 12 måneder siden. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen til venstre. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på din tilmelding samt information om hvilken dokumentation i forhold til adgangskravene vi har brug for.

Alle som har afsluttet og bestået EUD Business GF1 (grundforløb 1) eller afsluttet folkeskolen og bestået dansk og matematik på mindst 9. klasse niveau for mere end 12 måneder siden og erklæret uddannelsesparat, bliver optaget på uddannelsen, uanset alder. Dog skal du være fyldt 18 år for at blive optaget på uddannelsen.

Har du ikke bestået matematik i folkeskolen?

Hvis du ikke har bestået matematik på min. 9. klasse niveau og gerne vil ind på EUD Business GF2 online, kan du enten tage matematik på FVU trin 2 på et VUC center eller tage Matematik F om onlineforløb hos os, inden du starter på EUD Business GF2 forløbet. Matematik F online enkeltfag har en varighed på mellem 3-10 uger afhængig af dine forudsætninger og din indsats på forløbet.

Har du en uddannelsesaftale med en virksomhed?

Hvis du allerede har en uddannelsesaftale med en virksomhed, kan du starter på EUD business GF2 uden af skulle opfylde ovenstående adgangskrav.

Handel
Hvis du vil arbejde med salg, indkøb, logistik inden for business to business, skal du vælge Handel som studieretning.

Detail
Hvis du vil arbejde i butik eller varehus med opgaver inden for butiksoptimering og personlig salg herunder kundebetjening og kundevejledning, skal du vælge Detail som studieretning


Kontor
Hvis du vil arbejde med information, markedsføring, IT, administration og lettere økonomiopgaver, skal du tage et EUX Business GF2 online, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Vi starter nye hold op hver uge hele året. Vi har ubegrænset antal pladser på holdene.

Vi skal blot have din tilmelding senest tirsdag kl. 12.00 ugen før opstart.

Vi glæder til at modtage din tilmelding og byde dig velkommen på EUD onlineuddannelsen på EUC Online.