Sammen kan vi uddanne flere 

  Kombiner din elitesport med en Erhvervsuddannelse

Hvis du er aktiv elitesportsudøver og ønsker at læse en erhvervsuddannelse er EUC Online det rigtige sted. Som Team Danmark uddannelsespartner tilbyder vi fleksible vilkår for eliteatleter under din uddannelse, så du nemt kan kombinere din elitesport med en erhvervsuddannelse inden for Kontor, Handel eller Detail.

Med en sportslig godkendelse fra Team Danmark kan du tage en erhvervsuddannelse under helt særlige regler, hvor du har mulighed for ekstra fleksibilitet i undervisningen, eventuel forlængelse af uddannelsestiden samt adgang til supplerende undervisning når det passer dig.

På den måde er du sikret den nødvendige fleksibilitet i din hverdag som elitesportsudøver.

Du kan få en sportslig godkendelse, hvis dit forbund har en aftale med Team Danmark, og du opfylder de kriterier, som forbundet og Team Danmark har lavet i fællesskab.

Som onlineelev hos EUC Online bliver du tilknyttet en kontaktlærer og en Team Danmark koordinator, som sammen dig eller din uddannelseskoordinator i din klub, tilrettelægger din undervisningsplan og eksamen under hensyntagende til din træning og dine konkurrencer.

  Kontakt vores Team Danmark koordinator
  • +45 71 99 10 12

  • lrct@eucnvs.dk

  • Man – fre 08.00 – 20.00
    Lør – søn 10.00 – 18.00

“Ring til mig hvis du har spørgsmål til vores uddannelsestilbud eller vil høre mere om hvordan vi sammen kan sammensætte et uddannelsesforløb inden for Butik, Handel eller Kontor, så det passer ind i din træning og dine konkurrencer” 

Louise Thomsen   

  Uddannelsestilbud under Team Danmark ordningen

EUD

EUD Business er for elever som kun har folkeskolens 9. / 10. klasse, og som ønsker en erhvervsuddannelse inden for Handel (B2B) eller Detail (Butik) – eller ønsker at læse videre på EUX. EUD er som udgangspunkt et forløb på 1/2 år.

EUX

EUX er for elever med enten EUX GF1, EUD GF2 eller mindst 3 fag på C niveau, som gerne vil have en kombineret erhvervsuddannelse inden for Kontor, handel eller Detail og samtidig få en gymnasial uddannelse der giver mulighed for at læse videre på de videregående uddannelser

EUS

EUS er et specielt afkortet 5 ugers forløb for elever med STX, HTX eller HF, som ønsker en elevplads inden for Kontor, Handel (B2B) eller Detail (Butik).

  Vi tilpasser din uddannelse til dig

På EUC Online har vi erfaringer med uddanne elitesportsfolk inden for Kontor, Handel og Detail. Vi samarbejder med din klub om at give dig de bedste forudsætninger til at tage en erhvervsuddannelse, samtidig med at du kan koncentrere dig 100% om din elitesport.

I fællesskab med enten din klub eller dig selv, kan vi tilrettelægge individuel undervisning, individuelle afleveringsfrister og individuel tilpasning af uddannelsestiden og eksamen, så det passer ind i en travl træningsuge, træningslejrer, kampdage eller konkurrencer i både indland og udland.

  Fordele ved at læse online og være Team Danmark godkendt

Onlineundervisning er i sig selv fleksibel da du har mulighed for selv at vælge hvornår du vil læse og lave opgaver gennem uddannelsen. Men med en Team Danmark godkendelse, har du mulighed for endnu større fleksibilitet f.eks. i forbindelse med eksamen eller ved en forlængelse af uddannelsen.

Du har adgang til alle dine undervisningsmaterialer samt din underviser på tidspunkter hvor skolen ellers er lukket, så du selv kan tilpasse din studieaktivitet.

  Sådan tilmelder du dig til en online erhvervsuddannelse
Som elitesportselev skal du tilmelde dig til erhvervsuddannelsen her på euconline.dk og i bemærkningsfeltet skrive at du søger optagelse under Team Danmark ordningen.
Du vil herefter blive kontaktet af vores Team Danmark konsulent, så I sammen kan finde ud af hvordan dit forløb skal tilrettelægges f.eks. i samarbejde med din klub.
  Ansøgning om sportslig godkendelse

Du kan få en sportslig godkendelse, hvis dit forbund har en aftale med Team Danmark, og du opfylder de kriterier, som forbundet og Team Danmark har lavet i fællesskab.

Med en sportslig godkendelse opnår du:

  • Status som atlet på EUC Online
  • Mulighed for forlængelse af uddannelsen
  • Adgang til supplerende undervisning efter behov
  • Fleksibilitet i forhold til eksamen

Du kan læse mere om frister og kriterier for sportslig godkendelse samt ansøge på Team Danmarks hjemmeside.

  Kontakt vores Team Danmark konsulent

Hvis du har spørgsmål til vores uddannelsestilbud eller ønsker vejledning til hvordan vi kan sammensætte et uddannelsesforløb, så det passer ind i din hverdag med træning og konkurrencer, er du velkommen til at kontakte vores Team Danmark konsulent.